Kaart rond Vorden

Routebeschrijving en Routeplanner

Vanuit Zutphen - Warnsveld - Vorden:
Als u zich op de Zutphenseweg bevindt, rijdt u richting Vorden en nadert u een kruispunt met aan de rechterkant een tankstation . Daar gaat u links af de Mispelkampdijk op. Na het spoor vindt u na 300 meter aan de linkerkant onze accommodatie 't Biesterveld.

Vanuit Winterswijk - Groenlo - Ruurlo - Kranenburg - Vorden:
U gaat op de rotonde rechtsaf, u komt dan voor het treinstation uit. Ga linksaf de Burgemeester Gallestraat in, dan de eerste weg (kruising) rechtsaf, ga het spoor over. Rijdt door tot het kruispunt, ga linksaf en na ons huis en ernaast gelegen restaurant rechts het grindpad op. U bent nu bij de accommodatie 't Biesterveld.

Vanuit Laren:
Bij de grote kruising de lochemseweg oversteken, dit is de Almenseweg. Volg deze weg tot de kruising vlak voor het bord "Welkom in Vorden". Ga hier rechtsaf. Aan de rechterkant komt u eerst langs ons huis met ernaast een restaurant. Ga hierna rechts het grindpad op. U bent nu bij de accommodatie 't Biesterveld.

Routeplanner
Wanneer u op de rode marker klikt in onderstaand kaartje en uw adres en postcode ingeeft, wordt in een nieuw venster de route en routebeschrijving vanaf uw huis naar onze groepsaccommodatie/ vakantie boerderij berekend en getoond.